2014 m. lapkričio 10 d., pirmadienis
Moliūginiai blyneliai
Labai puikus ingredientams blynams yra moliūgų tyrė - ji suteikia blynams turtingesnį skonį ir beprotišką minkštumą. Kai turiu, į tokią tešlą dar įtarkuoju ir obuolio. Tikrai nepakartojamas skonis.
Šiems blyneliams reikės:
moliūgų tyrės
miltų
50-100 ml pieno
druskos
1-2 kiaušinių
Kaip matosi iš ingredientų, receptas labai paprastas, tad viens du viską į dubenį - tešla neturėtų būti per skysta, bet, žinoma, ir ne pyrago tirštumo :). Maždaug grietinės tirštumo. Kepame keptuvėje, kol gražiai apkepas iš abiejų pusių.
Bon appétit!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą