|
Reikės:
Ruošiam kopūstų salotas |
1 morkos
50 g krapų
100 g žaliųjų svogūnų
Padažui:
2 v.š. grietinės
2 v.š. kefyro
1 a.š. garstyčių
žiupsnelio druskos, cukraus, pipirų
Daržoves apdorojam ir dedam į vieną dubenį: burokine tarka sutarkuojam kopūstą, pasmulkinam svogūną, krapus, morką sutarkuojam smulkesne nei burokine tarka.
Padažui atskiram dubenėlyje sumaišom grietinę, kefyrą, garstyčias, druską, cukrų ir pipirus, gerai išmaišome. Viską pilame į salotas ir išmaišome.
Skanaujame su pasirinktu karštu patiekalu :).
Kopūstų salotos su kefyro užpilu |
Receptas iš čia
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą