Gaunasi minkštas, purus ir didelis keksas!
---
Reikės:
![🏵](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t73/1.5/16/1f3f5.png)
![🏵](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t73/1.5/16/1f3f5.png)
![🏵](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t73/1.5/16/1f3f5.png)
![🏵](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t73/1.5/16/1f3f5.png)
![🏵](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t73/1.5/16/1f3f5.png)
![🏵](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t73/1.5/16/1f3f5.png)
![🏵](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t73/1.5/16/1f3f5.png)
![🏵](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t73/1.5/16/1f3f5.png)
1. Kiaušinius su cukrumi išplakam iki purumo.
2. Po truputį plakant pilam aliejų, pieną.
3. Miltus sumaišom su kepimo milteliais bei druska ir šaukštu įmaišom į kiaušinių plakinį.
4. Pusė masės pilam į kitą dubenį ir į ją įmaišom kakavos miltelius.
5. Tada paruoštoje kepimo formoje (~24 cm) formuojam pyragą: dedam į vidurį šaukštą baltos tešlos, šaukštą kakavinės ir taip kaitaliojam po šaukštą, kol tešla baigiasi (taip išgaunami dryžiai).
6. Kepam 180 C įkaitintoje orkaitėje ~60 min.
![✳](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t95/1.5/16/2733.png)
Kepimo temperatūra: 180 C
Kepimo laikas: ~60 min.
Kepimo laikas: ~60 min.
SKANAUS!
Iš knygos "Mamos namų virtuvė"