Kaip išsikepti skanių varškėčių? Naudokit šviežią varškę ir kepkit juos orkaitėje . Skanaus!
Beje, jei neturite ar nenorite kepti orkaitėje, receptas įprastas ir kepimui keptuvėje.
~3 porcijoms reikės:
• 400 g varškės
• 4 v.š. miltų arba manų
• 1 kiaušinio
• 1-2 v.š. cukraus
• žiupsnelio druskos
• miltų apvoliojimui
GAMINAM: Į pertrintą varškę sudedam miltus/manus, kiaušinį, cukrų,
druską ir išminkom tešlą. Formuojam 10-12 mm storio apvalios formos
varškėčius, apvoliojame miltuose ir kepame iki 220 C įkaitintoje
orkaitėje 15-20 min.
Tiekiame su saldžiu grietinės padažus ar uogomis.
Kepimo temperatūra: 220 C.
Kepimo laikas: 15-20 min.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą