2020 m. spalio 7 d., trečiadienis

Tradiciniai kepti varškėčiai

 


Kaip išsikepti skanių varškėčių? Naudokit šviežią varškę ir kepkit juos orkaitėje . Skanaus!
Beje, jei neturite ar nenorite kepti orkaitėje, receptas įprastas ir kepimui keptuvėje.


~3 porcijoms reikės:
• 400 g varškės
• 4 v.š. miltų
arba manų
• 1 kiaušinio
• 1-2 v.š. cukraus

• žiupsnelio druskos
miltų apvoliojimui


GAMINAM: Į pertrintą varškę sudedam miltus/manus, kiaušinį, cukrų, druską ir išminkom tešlą. Formuojam 10-12 mm storio apvalios formos varškėčius, apvoliojame miltuose ir kepame iki 220 C įkaitintoje orkaitėje 15-20 min.
Tiekiame su saldžiu grietinės padažus ar uogomis.

Kepimo temperatūra: 220 C.
Kepimo laikas: 15-20 min.


 

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...