Iš pradžių naują receptą norėjau išbandyti naudodama identiškus
produktus kaip recepto originale. Kai ką turėjau namie, kai ką pirkau
specialiai, nes, pavyzdžiui, salierų mūsų šaldytuve beveik niekada
nebūna, nelabai jų ir mėgstam. Bet paragavus šias salotas supratau, kad
nebereikia nieko nei pridėti, atimti taip pat. Na, toks harmoningas
skonis. Kiekių tikrai nesvėriau, dėjau maždaug visko po lygiai - manau,
čia jau skonio reikalas, paragavus suprasti, ar kažkokį skonį norėtųsi jausti labiau. Tad labai siūlau išbandyti!
---
Salotoms reikės:
🥬 ~250 g makaronų, virtų
🥬 3 virtų kiaušinių
🥬 2-3 saujų žalių žirnelių
🥬 tuno skardinės
🥬 pusę raud. svogūno
🥬 2-3 saliero kotelių
🥬 majonezo (galima keisti jogurtu/grietine - kaip įpratę), garstyčių, prieskonių, česnako skiltelių
Išverdam makaronus, nupilam šaltu vandeniu ir atidedam nuvarvėti. Iš
tuno skardinės nupilam vandenį ir su šakute jį išskaidom. Padažui majonezą
išmaišom su trintu česnaku, garstyčiomis, kitais mėgstamais
prieskoniais.
Į dubenį dedam susmulkintus kiaušinius, svogūną, žirnelius, tuną, supjaustytą salierą, užpilam padažu ir viską išmaišom.
Skanaujam!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą