2015 m. vasario 22 d., sekmadienis

Širdelės blynai su obuoliais ir cinamonu


Skaniam sekmadienio rytui norite drėgnų, minkštučių obuolinių blynų? Tada pirmyn ir maždaug 12 tokių blynų Jums reikės:
260 g kvietinių miltų
3 a.š. kepimo miltelių
0,5 a.š. druskos
3 kiaušiniai, atskirti tryniai nuo baltymų
1 a.š. cinamono
420 ml pieno
60 g sviesto, išlydyto
3 v.š. cukraus
3 obuoliai, tarkuoti

Viename dubenyje sumaišykime miltus, kepimo miltelius ir druską. Kitame dubenyje įmuškime kiaušinių trynius ir juos gerai išplakime. Tuomet pilkime pieną, ištirpintą sviestą ir įtarkuokime obuolius. Supilkime miltų mišinį ir viską gerai išmaišykime. Atskirtus nuo trynių baltymus atskirai išplakime iki standumo, toliau plakdami lėtai suberkime cukrų. Baltymus atsargiai įmaišykime į tešlą. Kepkime čirvinius blynus tam skirtoje keptuvėje. Iškeptus blynus galima patiekti su sirupu ir grietinėle arba tiesiog su Jums skania uogiene.


Bon appetit!

Šaltinis: http://sweetsugarblossoms.blogspot.com/2014/01/apple-cinnamon-waffles.html

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...