2018 m. kovo 16 d., penktadienis

Kefyro blyneliai - pyragėliai

Kefyro blyneliai - pyragėliai
Na tiesiog nuostabūs blyneliai, seniai norėjome rasti tokių blynelių receptą - pusti, lengvučiai, puikaus skonio. Naudojami produktai visiškai paprasti, o svarbus aspektas geram rezultatui išgauti - tiršta tešla.

3-4 porcijoms reikės:
1 kiaušinio
1 v.š. cukraus
250 ml (1 stiklinės) kefyro (tinka ir rūgpienis, jogurtas)
1 a.š. kepimo sodos
žiupsnelio druskos
230 g (arba 7 v.š. su kaupu) miltų (geriau speltos)

Dubenyje išplakame kiaušinį, beriame cukrų, pilame kefyrą, įberiame sodos, druskos, išmaišome. miltus. Tešlos nereikėtų permaišyti.
Galiausiai maišant supilame ir
Įkaitiname keptuvėje aliejų ir formuojame nedidelius blynelius, apkepame iš abiejų pusių.

Galima tiekti su uogiene, grietine ar, jei norisi saldžiau - su kond.pienu ar medumi.

Kefyro blyneliai - pyragėliai

Kefyro blyneliai - pyragėliai
Skanaus!

Video galima pažiūrėti čia: https://www.youtube.com/watch?v=DVHBjRTSWsY&index=46&list=PLvbZAK6fcoNBEVwPCeEDS4AStnkKdCP4o

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...