Varškiniai čirviniai blynai |
Minkšti, sotūs blyneliai...
Reikės (4 porcijoms - 8 blynams):
🥞 4 kiaušinių
🥞 žiupsnelio druskos
🥞 300 g varškės
🥞 2-3 v.š. cukraus
🥞 60 g sviesto, lydyto
🥞 200 ml kefyro/jogurto
🥞 1 stiklinės šviesių speltos miltų
🥞 1 stiklinės tamsių speltos miltų
🥞 1 a.š. kepimo sodos
1. Dubenyje gerai išplakam kiaušinius su druska, suberiam varškę, cukrų ir viską sutrinam trintuvu.
2. Tada supilam sviestą, kefyrą ir gerai išmaišom.
3. Galiausiai įmaišome miltus su soda. Tešla gaunasi tiršta.
4. Leidžiam tešlai 10min "susigulėti" ir kepam čirvinių blynų keptuvėje.
Skanaus!
Varškiniai čirviniai blynai |
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą