2019 m. gegužės 20 d., pirmadienis

Klasikiniai Čirviniai arba Širdelių blynai

Klasikiniai čirviniai blynai
Paprastai su čirviniais blynais mėgstam eksperimentuoti ir retai kada namuose kepame tokios pačios tešlos blynus, bet kartais pasilepiname tiesiog tradiciniais čirviniais blynais, kur į tešlą įeina didelis kiekis sviesto (kartais jo visgi pamažinam) ir kiek daugiau kiaušinių. Jie išties sotūs ir gardūs. Pabandykit!

Reikės:
🏵 200 g sviesto
🏵 3 kiaušinių
🏵 0.5-1 stiklinės cukraus
🏵 1.5 stiklinės pieno
🏵~2 stiklinių miltų
🏵 po žiupsnelį druskos, sodos ir vanilės

Ištirpiname sviestą. Į pravėsusį sviestą įmušam kiaušinius, supilam cukrų ir viską gerai išmaišom. Tada supilam pieną ir miltus, įberiam druskos, sodos ir vanilės. Tešla neturėtų gautis per tiršta, kad lengvai pasiskirstytų keptuvėje, todėl, prireikus, įpilam dar šiek tiek pieno. Viską gerai išsukam.

Klasikiniai čirviniai blynai
Iškeptus blynus galima ištepti medum, kond. pienu ar mėgstamu kremu ir sudėti į "tortą" :).

SKANIŲ PUSRYČIŲ!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...