2018 m. vasario 20 d., antradienis

Kopūstų salotos su kefyro užpilu

Kopūstų salotos su kefyro užpilu
Lengvos kopūstų salotos su žalėsiais (galima rinktis mėgstamus, nebūtinai čia paminėtus). Taip pat vietoj morkos sezono metu galima naudoti šviežią agurką. 

Reikės:

Ruošiam kopūstų salotas
300 g kopūsto (~pusę galvos)
1 morkos
50 g krapų
100 g žaliųjų svogūnų
Padažui:
2 v.š. grietinės
2 v.š. kefyro
1 a.š. garstyčių
žiupsnelio druskos, cukraus, pipirų

Daržoves apdorojam ir dedam į vieną dubenį: burokine tarka sutarkuojam kopūstą, pasmulkinam svogūną, krapus, morką sutarkuojam smulkesne nei burokine tarka.
Padažui atskiram dubenėlyje sumaišom grietinę, kefyrą, garstyčias, druską, cukrų ir pipirus, gerai išmaišome. Viską pilame į salotas ir išmaišome.

Skanaujame su pasirinktu karštu patiekalu :).

Kopūstų salotos su kefyro užpilu
Skanių ir sveikų pietų!


Receptas iš čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...