2021 m. lapkričio 29 d., pirmadienis

Greita bananų duona su avižiniais dribsniais

Greita bananų duona su avižiniais dribsniais
 

Iš 5 ingredientų. Be miltų. Bananų duonų variacijų, išties, yra įvairių, bet ši man patiko labiausiai dėl to, kad pirma - labai greit užmaišoma ir pagaminama, ir antra - kad puikiam skoniui ir gerai tekstūrai išgauti čia nenaudojami balti miltai, o tiksliau - jokio gliuteno. O skonis - vis tiek labai geras. Medaus dėti nebūtina, tada bus mažiau ir natūraliau saldus, tad bus tinkamas ir vaikams priešpiečiams ar užkandžiui :).

Reikės:
🍌 3 bananų (dar vieno papuošimui)
🍌 2 kiaušinių
🍌 1/4 puodelio medaus
(~1 kupinas šaukštas)
🍌 1 a.š. kepimo sodos
🍌 2 puodeliai avižinių dribsnių

1. Orkaitę įkaitiname iki 180 C.

2. Dubenyje įmaišome visus ingredientus: bananus, kiaušinius, skystą medų, sodą ir dribsnius. Viską išsukam su trintuvu (blenderiu). Dribsniai turėtų susitrinti iki smulkių gabaliukų.

3. Tešlą sukrečiam į pailgą popieriumi padengtą kepimo skardą, išlyginame paviršių ir apdėliojam banano riekelėmis. 

4. Šaunam kepti apie 35 min.

Kepimo temperatūra: 180 C
Kepimo laikas: 35 min

Greita bananų duona su avižiniais dribsniais


SKANAUS!


Recepto idėja iš čia



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...